1 de 10
edRa

edRa guanya sis reconeixements a la Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya

Projectes molt variats d'alumnes de les diverses titulacions que ofereix l'escola

Alumnes de l'edRa segueixen la jornada des de la mateixa escola | edRa
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 13 de maig de 2022 a les 17:55 |
Alumnes de l'escola d'art i disseny edRa han diversos reconeixements pels seus projectes en el marc de la VII Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya, que s'ha celebrat aquest dimecres. 

Nàyade Barrientos, Valentina Carmona, Sylvia Melero, alumnes d’edRa de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d'Assistència al Producte Gràfic Imprès; i Pol Mon i Pau Moré, estudiants de primer curs del CFGM de Serigrafia, s’han endut el reconeixement a la millor proposta de la VII Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya de grau mitjà per ICSSL Pictogrames.


En la categoria de grau superior, també han aconseguit reconeixements quatre alumnes de l’escola municipal d’art i disseny: Laura Sánchez de 2n Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d'Interiorisme pel seu treball per Crec Coworking; Alejandro Expósito de 1r curs de CFGS d'Espais interactius per l’aplicació informàtica La prevenció, un valor segur i per la seva proposta del Concurs SOS Costa Brava i Verónica Grandes i William García de 2n curs del CFGS d'Espais interactius per Dret a morir dignament.

A més d’aquests reconeixements, també han rebut mencions especials quatre projectes més de l'escola municipal: el Projecte MACBA. Plaça dels Àngels de Meritxell López, Pol Fabró, Laia Jornet i Marta Devesa, de CFGS d'Interiorisme i el Projecte empresa DBambú, realitzat per l'alumnat de CFGS Interiorisme, Noelia López, Marta Devesa i Meritxell López.


El projecte de final de curs de l'exalumna de Serigrafia Artística Anna Múrcia, titulat Música, Dansa, Serigrafia, ha estat escollit com un dels millors projectes finals de totes les escoles.

 

Participació