Xavier Corbera vol que Rubí se sumi a una «onada imparable de canvi» el 2023

Pere Aragonès: "Els reptes del país i de Rubí no se solucionen amb inèrcia"

Xavier Corbera presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Rubí el 2023
Xavier Corbera presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Rubí el 2023 | Marta Casas
16 de maig del 2022
Actualitzat a les 8:26h
Xavier Corbera ha presentat aquest dissabte la seva candidatura com a alcaldable de Rubí a les eleccions municipals del 2023, amb un míting a la plaça de la Nova Estació, on ha estat acompanyat del president de la GeneralitatPere Aragonès

Corbera ha insistit en la idea del canvi que, a parer dels republicans, necessita Rubí "després de vint anys de governs socialistes" que "no han fet avançar la ciutat". L'alcaldable va atribuir al PSC un "esgotament de projecte", fruit d'haver governat durant massa anys "sense un model clar". De fet, ha criticat que l'únic projecte que té el govern socialista i En Comú Podem es basi en "pintar la ciutat de colors". 

L'alcaldable no ha revelat cap proposta concreta o "estrella" del seu futur programa electoral, però sí que ha fet referència als equipaments - per exemple els antics cinemes, al mateix barri on es va celebrar l'acte, que són municipals i estan en desús des de fa anys -, la seguretat ciutadana o l'aposta per la formació professional

En definitiva, Corbera ha instat la ciutadania a fer confiança a l'equip d'Esquerra Republicana a Rubí, de qui ha dit que són "el millor equip possible" per tal que Rubí sigui una de les ciutats d'una "onada imparable del canvi". 

Aragonès: "Els reptes que té el país i que té Rubí no se solucionen amb inèrcia"
En una mateixa línia, la intervenció de Pere Aragonès també ha demanat una renovació en l'alcaldia de Rubí, ja que "els reptes que té el país, i que té Rubí, no se solucionen amb inèrcia". Respecte a aquests reptes, Aragonès ha parlat d'una transformació "ecològica, feminista i democràtica", i ha assegurat que a Rubí cal "un canvi" per aprofitar-ne tot el màxim potencial.

El president de la Generalitat també ha defensat els serveis públics de qualitat, les energies renovables, i l'enfortiment del sector industrial.