La segona part del Dia d'Andalusia se celebra aquest cap de setmana

Al març es va fer la tradicional ofrena al bust de Blas Infante

L'ofrena floral al bust de Blas Infante a la plaça d'Andalusia
L'ofrena floral al bust de Blas Infante a la plaça d'Andalusia | Marta Casas
Marta Casas
16 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:43h
La Coordinadora de Entidades Culturales Andaluzas de Rubí (CECAR) celebrarà aquest cap de setmana la segona part del Dia d'Andalusia, que no es va poder fer al mes de febrer a causa de la situació de pandèmia. Per poder garantir una celebració lúdica com és habitual, l'organització va decidir traslladar els actes més multitudinaris al cap de setmana del 21 i 22 de maig.

El programa serà l'habitual, sense comptar amb l'ofrena floral al bust de Blas Infante a la plaça d'Andalusia, que ja es va fer el passat 5 de març. La Banda Musical Rubí Segle XXI, però, sí que serà l'encarregada de donar el tret de sortida als actes de la celebració al Parc de Ca n'Oriol, amb un concert a les 12h. Al mateix parc es farà la Missa Rociera (13.30h), una paella popular (14.30h) i les actuacions de les entitats i artistes convidats, a partir de les 16h. La tarda de dissabte es rematarà amb un sopar a la fresca (20h).

Diumenge al matí, a partir de les 8h, Jornada de convivència al parc de Ca n'Oriol, amb tot el protagonisme per a les entitats andaluses de Rubí, i a les 11h, el Dia d'Andalusia infantil.

Enguany, la festa del Dia d'Andalusia coincidirà amb la celebració del Dia das Letras Galegas, que serà el 20, 21 i 22 de maig a la Rambla del Ferrocarril