Rubí acollirà la primera Fira del Vi Jove al juliol

La Fira servirà per presentar els millors vins joves de Catalunya a l'estiu, el moment més òptim per al seu consum

Una persona servint una copa a la Fira del Vi
Una persona servint una copa a la Fira del Vi | ACN
18 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:05h
Rubí organitzarà aquest estiu la primera Fira del Vi Jove, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol, i que aplegarà els millors vins joves de Catalunya que han estat guardonats amb un Premi Vinari; uns premis que enguany arriben als 10 anys.

L'esquema d'aquesta Fira serà el mateix que la tradicional Fira del Vi de la tardor, amb un tast final a cegues de les ampolles finalistes, que serà el 13 de juny al Celler. Inclourà sis estands dels cellers guanyadors dels Premis Vinari en les categories de vi blanc jove, vi rosat jove, vi negre jove, escumós jove rosat i escumós jove blanc. La Fira se celebra a l'estiu a petició dels cellers catalans, ja que és el moment més òptim per consumir aquesta mena de vins. 

A més dels cellers premiats, també hi haurà les tapes gastronòmiques del Mercat Municipal, les bodegues de Rubí, Rosàs Vinalium; i música local, a més d'una furgoneta on punxaran DJs en directe. 

La Fira del Vi Jove s'ha presentat aquest dimarts a Rubí amb l'editor de Vadevi, Salvador Cot Ramon Roset, director dels Premis Vinari.