L'Eixam celebra el 50è aniversari amb un cap de setmana ple d'activitats

Diverses entitats col·laboraran amb l'esplai en les activitats de la celebració

L'Eixam celebra el seu 50è aniversari aquest cap de setmana
L'Eixam celebra el seu 50è aniversari aquest cap de setmana | CE Eixam
Redacció
18 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:42h
El Centre d'Esplai l'Eixam celebra 50 anys a la ciutat, i per això ha organitzat un cap de setmana ple d'activitats, des de divendres 20 de maig fins al diumenge 22, obertes a tota la ciutadania. 

La festa arrencarà divendres a les 17h amb una cercavila pels carrers de Rubí, amb la col·laboració d'Explosión Rítmica, a la plaça del Doctor Guardiet, i continuarà amb activitats de circ, cinema a la fresca amb la projecció de Matilda i el joc Beeland, una versió del Zombieland en què els participants han de complir missions i fugir d'abelles zombis. 

Dissabte, hi haurà activitats durant tot el dia. A partir de les 10h, hi haurà un mercat d'entitats i artistes, i també un espai formatiu amb xerrades sobre infància trans, habitatge i migracions, amb la col·laboració de La Ràbia, la PAH i Rubí Acull respectivament. A les 12h, un espectacle de titelles (La Flor romanial, a càrrec de Ses Cuquerelles) i a les 13h, un vermut musical infantil, amenitzat per Noè Rivas. El matí el rematarà un dinar a preus populars, a les 14h, amb la col·laboració de la PAH.

A la tarda, hi haurà esplai des de les 16h - obert a infants des dels 5 fins als 17 anys - i a les 18.30h, bufada d'espelmes i lectura del pregó. A partir de les 19h, micro obert i karaoke amb La SoniK, que després oferirà concerts sorpresa. A les 21h es farà un sopar popular, amb la col·laboració de Dani Mas, i a partir de les 22h, sound system amb Red Land Sound System, amb la sonorització de La SoniK.

Finalment, diumenge es tancaran els actes de la celebració amb una xocolatada a la plaça del Doctor Guardiet (10h), una gimcana per Rubí (11h), que passarà per diversos llocs emblemàtics de l'entitat, i un vermut de blues (13h) amb la col·laboració de la Societat de Blues de Rubí.

Algunes activitats, com els àpats, la gimcana o el Beeland, requereixen inscripció prèvia, que es pot fer a través de la web de l'Eixam.