Els espais expositius de Rubí se sumen al Dia Internacional dels Museus

Fins al 22 de maig es poden veure peces relacionades amb el món del vi al MMUC

El Museu Vallhonrat de Rubí
El Museu Vallhonrat de Rubí | Marta Casas
Redacció
20 de maig del 2022
Els espais expositius de Rubí s'han sumat aquests dies a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb diverses iniciatives. Per una banda, el Museu Municipal Castell acollirà, fins al 22 de maig, l'exposició de diverses peces relacionades amb el món del vi, que han estat una cessió temporal de la família Masalias i el Museu Etnogràfic Vallhonrat.

Per la seva banda, el Museu Etnogràfic Vallhonrat recupera una activitat tradicional: una jornada de portes obertes aquest dissabte, 21 de maig a les 11h, que permetrà veure la nova sala dedicada a Pons Cirac. A més, tots els nens i nenes menors de vuit anys que vinguin a la visita rebran el conte Vine al Museu, de Núria Julià Elena Boixader per donar a conèixer el Museu Vallhonrat de manera divertida i didàctica. 

Finalment, l'Aula Cultural s'ha volgut sumar a la celebració aquest mateix divendres, obrint les portes fins a les 23h. Durant aquests dies s'hi pot veure l'exposició de l'artista rubinenc Miquel MasL'ànima de les coses. Totes les persones que s'acostin a la visita estaran convidades a una copa de cava.