El Cent Patins femení, subcampió d'Europa

Les de Rubí pateixen una derrota per la mínima davant del Tres Cantos de Madrid

Una jugada del partit entre el HP Tres Cantos i el Cent Patins
Una jugada del partit entre el HP Tres Cantos i el Cent Patins | MarcoGuariglia/RFEP
Redacció
23 de maig del 2022
L'equip femení de l'HCR Cent Patins ha quedat subcampió a la Women European League, que s'ha disputat aquest cap de setmana a la ciutat francesa de Ris-Orange.

El Cent Patins arribava a la final davant del CP Tres Cantos de Madrid, invicte a la fase de lligueta - on les de Rubí van aconseguir quatre victòries i només una derrota, per la mínima, davant de l'actual campió - i van disputar un partit que va ser molt igualat.

El Tres Cantos es va avançar en el marcador i va poder mantenir aquest avantatge fins al descans. A la represa, moltes ocasions per part de tots dos, algunes molt clares, però que no acabaven d'entrar a la porteria. Les madrilenyes van marcar el segon gol durant una superioritat per una falta per canvi indegut, un avantatge que el Cent Patins aconseguia retallar quan faltava un minut i mig per al final. Un temps en què les espartanes van intentar, fins l'últim segon, col·locar l'empat a dos, però no va poder ser. 

Així un subcampionat amb un "gust amarg" per la derrota, però "ben orgulloses" de la feina feta, com expliquen des del club.