1 de 10
musicart

Obertes les inscripcions per als tallers artístics d'estiu

Enguany el MusicArt girarà entorn a la música i la història d'ABBA i els Beatles

Un taller del MusicArt de l'any passat | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 26 de maig de 2022 a les 11:05 |
L'escola d'art i disseny edRa i l'escola municipal de música Pere Burés ja han obert les inscripcions per als tallers artístics d'estiu, el MusicArt, que enguany tindran com a eix temàtica la música d'ABBA i els Beatles. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí fins al dia 6 de juny.

El MusicArt és una oferta de tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques amb la participació de les dues escoles artístiques municipals de la ciutat. Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, arts plàstiques variades, escenografia... tot amb la música i la història dels grups ABBA i els Beatles com a centre d’interès transversal, que servirà per confeccionar un projecte final.


Els tallers de MusicArt es desenvoluparan en dos torns: del 4 al 8 de juliol i de l’11 al 15 de juliol, sempre de 9 a 13 h. En total, s’ofereixen 60 places per a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys repartides en dos torns: 30 places, 15 per nenes i nens de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 15 places més per a nens i nenes que hagin fet de 4t a 6è de primària. El taller costarà 50 euros per setmana i infant inscrit.

L’adjudicació de places es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, si hi ha vacants.

 

Participació