Rubí registra el seu màxim històric de població ocupada

34.046 persones residents a la ciutat tenen feina i estan donats d’alta en algun dels règims de la Seguretat Social

Imatge dels polígons industrials de Rubí
Imatge dels polígons industrials de Rubí | RubiEmpresa
Redacció
26 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:30h
34.046 persones de Rubí tenen feina i estan donades d'alta en algun dels règims de la Seguretat Social. Aquesta xifra suposa que hi ha 684 persones ocupades més que abans de l'inici de la pandèmia, però també que s'ha assolit el màxim històric de població ocupada a la ciutat. 

Així ho ha constatat un informe sobre indicadors econòmics estratègics que elabora mensualment la consultora Activa Prospect per encàrrec de l'Àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament.

Aquest informe també constata que les dades econòmiques corresponents al mes d'abril son positives en tots els indicadors: augmenten les afiliacions a la Seguretat Social en tots els règims, augmenta l'ocupació i l'atur continua baixant. 

La mitjana anual de les afiliacions a tots els règims de la seguretat social, tenint en compte que la mitjana de 2022 es calcula amb les dades fins al mes d’abril, és la més alta des de 2009, amb 25.424 persones; superant així 25.305. La diferència absoluta respecte al mes de febrer de 2020, moment d’inici de la pandèmia, és de 243 persones més, la millor xifra des d’abans de la crisi sanitària. La mitjana anual d’afiliacions a Règim Especial de Treball Autònom és la millor des de 2010: 4.327 persones, 83 persones més que al febrer de 2020.

“Rubí està consolidant la recuperació dels nivells econòmics previs a la pandèmia, cada mes una mica millor. Amb pas ferm i segur, la ciutat demostra que ens haviem preparat i que el nostre teixit empresarial és fort”, conclou l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.