Juan José Giner presenta els eixos bàsics del seu projecte per Rubí

Alejandro Fernández: "El PP ha vingut per quedar-se i tornar a ser decisius als ajuntaments catalans"

Juan José Giner presenta l'esbós del seu programa electoral davant d'un centenar d'afiliats
Juan José Giner presenta l'esbós del seu programa electoral davant d'un centenar d'afiliats | Marta Casas
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:23h
Juan José Giner serà el pròxim candidat del PP a les eleccions municipals del 2023, si els afiliats del partit l'hi avalen al mes d'octubre, i aquest divendres ha presentat els eixos bàsics del seu programa - "que serà curt, però eficaç" - en un acte on l'han acompanyat Manu Reyes, el president provincial; i el diputat Alejandro Fernández.

Giner ha explicat que aquest acte és el "tret de sortida" a un any de treball per donar a conèixer el seu projecte, i que ja han començat a reunir-se amb entitats, trepitjar carrer barri a barri, visitar comerços... per això també compta amb un equip de persones, dels quals ha desvelat alguns noms: Joan Carles BoronatMiguel RomeroNoelia TiradoAdrián Fernández o Emilia Alcalà

Per la seva banda, el president provincial ha assegurat que "el Partit Popular està de moda", i que estan notant un creixement arran de l'elecció d'Alberto Núñez Feijóo com a president. Reyes ha defensat que el seu partit fa un treball "seriós i responsable", i ha augurat que el PP entrarà a Rubí "amb molta força" i que seran decisius. 

Finalment, Alejandro Fernández ha corroborat les paraules de Reyes, després de reconèixer que el PP ha passat per una conjuntura política "complicada" en els últims anys: "El PP ha tornat per quedar-se i per ser de nou decisiu als ajuntaments de Catalunya". Fernández té dipositades "moltes esperances" en el candidat de Rubí, que creu que pot ser l'artífex d'una fórmula de canvi "després de tants anys de governs d'esquerres". 

"Votar al Partit Popular vol dir votar a favor de la seguretat ciutadana, contra les ocupacions il·legals d'immobles, a favor d'un Hospital de referència i d'una segona estació ferroviària, de la qualitat de l'espai urbà i d'impostos moderats", ha desgranat el diputat popular. 

Pel que fa als eixos programàtics, Juanjo Giner ha centrat el seu discurs en el POUM, la dinamització comercial, la seguretat al centre i a les urbanitzacions, ajuts per a les famílies i més oportunitats per als joves.