1 de 10
empreses

El Projecte de Millora de la Competitivitat ja assessora 24 empreses de Rubí

Després de més de deu anys, hi han participat més de 400 companyies, que en fan una molt bona valoració

Empreses de Rubí reben assessorament per millorar la seva competitivitat | RubíEmpresa
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 30 de maig de 2022 a les 18:04 |
Aquest article es va publicar originalment el 30 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
24 empreses locals ja han iniciat el Projecte de Millora de la Competitivitat, un servei d'assessorament empresarial que ofereix Rubí Empresa a petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms de la ciutat. Les inscripcions continuen obertes per aquelles empreses interessades.

Les 24 companyies que participen del projecte provenen de sectors molt diversos: indústria manufacturera, comerç a l'engròs, activitats sanitàries i de serveis socials, informació, activitats artístiques, hoteleria, activitats administratives i educació. Pel que fa a les matèries en què demanen assessorament, són la innovació tecnològica i la transformació digital, seguides del màrqueting i la comunicació.


Aquest servei es promou des de l'any 2010 de forma anual, i des d'aleshores hi han participat més de 400 empreses. De mitjana, la proposta obté un 4,7 sobre 5 en les enquestes de satisfacció dels participants.

 

Participació