1 de 10
fires

Torna la Fira de Primavera de l'Associació de Sant Galderic

També s'instal·larà el Mercat del Trasto i la Fira d'Artistes del Col·lectiu d'Il·lustradors

Representants de les entitats presenten el cartell de la Fira de Primavera | Marta Casas
per RubiTV.cat, 31 de maig de 2022 a les 14:41 |
Torna la Fira de Primavera de l'Associació Sant Galderic. Després de dos anys d'absència per la pandèmia, tornaran a organitzar la Fira de la Primavera amb col·laboració del Mercat del Trasto i del Col·lectiu d'Il·lustradors i Il·lustradores de Rubí City (CIRC), el pròxim 11 de juny coincidint amb una nova edició de la Botiga al carrer, organitzada per Rubí Comerç.

Una de les principals novetats d'enguany és que la Fira de la Primavera durarà tot el dia, i no només al matí com altres edicions. La presidenta de l'entitat, Lupe Soriano, ha destacat que hi haurà una quarantena de parades, tantes que fins i tot han hagut de rebutjar alguna sol·licitud. Una altra, és que l'associació organitzarà una gimcana verda en la qual els participants hauran d'identificar plantes, silvestres o provinents de la Finca Font del Ferro, que estaran situades a cada parada.


A més de les parades d'artesania de la Fira de Primavera, n'hi haurà vuit de la Fira del Trasto i una desena de la Trobada d'Il·lustradors.

 

Participació