1 de 10
atur

GRÀFIC | Important baixada de l'atur a Rubí aquest mes de maig

Durant aquest darrer mes s'han registrat 152 persones menys a les llistes locals de l'atur

L'Oficina de Treball del carrer Sepúlveda de Barcelona en el primer dia de vaga al SEPE | ACN
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 3 de juny de 2022 a les 17:11 |
Aquest article es va publicar originalment el 3 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Rubí ha tornat a marcar una important reducció de l'atur aquest mes de maig, després d'uns mesos de força estabilitat i, fins i tot, de lleuger repunt: segons les dades de l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el passat mes de maig es va tancar amb 4.497 desocupats, cosa que significa un 11,71% de la població activa - sense contemplar-se la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-.


 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram

La positiva tendència de Rubí també s'ha reproduït al conjunt de la comarca i del país. Rellevants han estat els resultats de les cocapitals de Sabadell i Terrassa que han registrat un descens absolut en el nombre d'aturats de 561 i 345, respectivament, i de Sant Cugat, que continua en ratxa i registra 50 persones aturades menys. 


A més a més, aquesta tendència a la baixa també s'ha visualitzat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que s'ha desplomat en més de 1.700 persones; mentre que al conjunt de Catalunya l'atur també ha caigut en gairebé 16.700. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació