1 de 10
crac

El CRAC reobre les portes

L'assemblea decideix crear una xarxa d'entitats "afectades per les polítiques caciquistes de l'Ajuntament"

El CRAC reobre les portes | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 8 de juny de 2022 a les 13:28 |
El CRAC ha anunciat que reobre les portes avui mateix, després que ahir es veiés obligar a suspendre tota l'activitat per un requeriment de documentació per part de l'Ajuntament. 

El centre ha informat que les obres d'adequació ja estan finalitzades, i aquest matí han entrat tota la documentació que se'ls havia requerit. Així, totes les activitats es reprendran amb normalitat aquesta tarda. 


De la reunió de la Junta i l'assemblea extraordinària, en va sortir l'acord de fer un comunicat per expressar l'opinió dels associats, que podran signar totes les entitats que formen part del CRAC, i que es podria fer públic en les pròximes hores. "De moment no es preveuen més actuacions, entenent que l'Ajuntament no posarà més impediments pel correcte funcionament de l'espai. En cas contrari, estudiarem més accions", han explicat en un missatge que han fet arribar als socis i als mitjans de comunicació.

L'assemblea, però, anirà més enllà i ha decidit impulsar la creació d'una xarxa d'entitats "afectades per les polítiques caciquistes de l'Ajuntament", com s'hi han referit. 

 

 

Participació