Torna la Botiga al Carrer, aquest dissabte a l'Illa de Vianants

Hi participaran 85 establiments de Rubí

L'alcaldessa i el regidor de Comerç presenten la Botiga al carrer amb el president de Comerç Rubí
L'alcaldessa i el regidor de Comerç presenten la Botiga al carrer amb el president de Comerç Rubí | Localpres
Redacció
08 de juny del 2022
Actualitzat el 09 de juny a les 10:00h
Fins a 85 establiments de Rubí oferiran els seus productes a l'Illa de Vianants aquest dissabte, en una nova edició d'aquesta activitat de promoció del comerç local. Algunes botigues fins i tot han preparat campanyes i descomptes especials per a l'ocasió.

“Poc a poc els comerços recuperen les ganes de sortir al carrer i participar en esdeveniments de ciutat com aquest gran aparador comercial que és la Botiga al carrer", ha dit l'alcaldessa, Ana María Martínez, que ha assegurat que per al govern ´és "molt important" la recuperació del comerç. 

Un esdeveniment que coincidirà amb la Fira de Primavera de Sant Galderic, com ha destacat el regidor de Comerç i de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez, que ha avançat que s'ha signat un acord entre Comerç Rubí i el consistori per posar en marxa un calendari d'activitats que implicarà, com a mínim, una activitat al carrer cada mes.

Per la seva banda, el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, ha desitjat que la jornada de dissabte "sigui de nou un èxit", després de recuperar la Botiga al carrer després de dos anys de pandèmia. "Sempre ha anat molt bé amb l'objectiu d'apropar el comerç local a la ciutadania i dinamitzar-lo. Esperem que sigui una gran festa del comerç local". 

La Botiga al Carrer arrencarà dissabte a les 10 h i s’allargarà fins les 20.30 h. Les botigues s’ubicaran a l’avinguda de Barcelona i el passeig de Francesc Macià. A la plaça del Doctor Guardiet s’hi instal·larà un escenari per on desfilaran diferents entitats de la ciutat a oferir els seus espectacles. A més, un seguit d’activitats dinamitzaran la jornada amb tallers, exhibicions i música en directe, entre d’altres.

La proposta compta amb la col·laboració de la Font del Ferro, els Tronats dels Timbals, el Bòjum, els Geganters de Rubí, l’Esplai L’Eixam, el Centre de Normalització Lingüística, Escola d’Art i Disseny edra, la Societat de Blues i algunes entitats sense ànim de lucre.