Arriba la Diada del Bòjum per celebrar els cinc anys de l'entitat

Des de les 11h fins a les 19h, hi haurà diverses activitats a la plaça del Celler

Un correaigües del Bòjum al Celler
Un correaigües del Bòjum al Celler | Carla Serra
Redacció
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:44h
Les Anades d'Olla celebra enguany els seus cinc anys, i per això aquest dissabte ho celebrarà amb La Diada d'en Bòjum, la bèstia de l'entitat; un dia que volen compartir amb totes les famílies i "riure, ballar i somniar amb l'emblemàtic elefant en moviment". 

Així, des de les 11h del matí fins a les 19h, s'han organitzat diverses activitats a la plaça del Celler: al matí, un correaigües en la qual l'elefant traurà aigua per la trompa i les orelles, i en què els participants també poden portar les seves pistoles, ja que hi haurà diversos punts de recàrrega.

De cara a la tarda, a partir de les 17h hi haurà activitats de lleure infantil i juvenil, amb l'acompanyament dels gegantons de la Colla de Geganters de Rubí, la Laia i en Galderic; els de l'escola Teresa Altet, la Teresina i l'Oriol, i els del Club Amics de Rubí, en Quimet i en Pitus.

Al llarg de tota la Diada hi haurà servei de bar, i esmorzar i berenar per a tots els participants a les activitats. Recordem que aquesta Diada coincidirà amb la Botiga al carrer i la Fira de Primavera de Sant Galderic