1 de 10
obres

El pont dels FGC sobre la Riera estarà tancat de l'11 al 19 de juny per obres

Aquestes obres permetran la rehabilitació i reforç de l'estructura existent, que es troba molt deteriorada

Obres a la passera dels FGC sobre el pont de la Riera | FGC
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 9 de juny de 2022 a les 16:58 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu de les obres de rehabilitació estructural del pont dels FGC sobre la Riera de Rubí, aquesta estructura estarà tancada de l'11 al 19 de juny. Com preveia el calendari, durant aquests dies s'executaran els treballs de pavimentació i drenatge a la passera, i és per això que s'haurà de tancar.

L'actuació és promoguda per FGC, però l'Ajuntament ha informat que n'està fent un seguiment i control des que es van iniciar. Aquestes obres permetran la rehabilitació i reforç de l'estructura existent, que es troba molt deteriorada. Així, les actuacions que es preveuen són reforçar la pila central del pont amb micropilots, i la rehabilitació dels diversos elements - taulell, estreps i pila. 


A més, per resoldre els problemes de drenatge de la passera, a partir de dissabte s'instal·larà una canal prefabricada amb reixa sobre el taulell, que obligarà a recréixer la cota de la passera i augmentar l'amplada lliure de pas.

 

Participació