Torna el Festival de Blues de Rubí, aquest cap de setmana

El cartell comptarà amb artistes de renom internacional i també amb músics locals

L'amfiteatre del Castell de Rubí
L'amfiteatre del Castell de Rubí | RubiTV.cat
Redacció
13 de juny del 2022
Actualitzat el 19 de juny a les 0:03h
La Societat de Blues de Rubí torna a organitzar el Festival de Blues de Rubí, que enguany arriba a la seva 9a edició, amb set concerts de luxe que comptaran amb artistes internacionals i també músics locals. El Festival serà aquest cap de setmana, del 17 al 19 de juny, a l'amfiteatre del Parc del Castell. Com a preludi, el dimarts 14 de juny es podrà gaudir d'una jam session al Saint Patrick's, a partir de les 20.30h, amb Chris Cain

El concert inaugural del Festival serà el divendres, 17 de juny (20h), amb Chino Swingslide, un dels músics més reconeguts de l'escena del blues a Barcelona. El segon concert serà a càrrec de Chris Cain, un dels millors guitarristes de blues del món, a les 22h.

De cara a dissabte, 18 de juny, torn de migdia i de vespre: a les 12.30h actuarà Richard White, guitarrista nord-americà establert a Tarragona; a les 20h, la Sun Street Blues, una banda hereva de diversos grups de blues barcelonins dels anys 90; i ja a les 22h, Iker Piris & The electras amb Marcos Coll. Així, Piris torna a Rubí després d'un concert el dia 21 de juny a l'Espai 14/13, aquest cop acompanyat de Marcos Coll, reconegut per la seva harmònica i que ha col·laborat amb artistes internacionals com Jimmy Hendrix o els Rolling Stones.

Diumenge, el músic rubinenc Sergi Estella actuarà finalment a les 20h, i no a les 12h com estava previst, ateses les previsions climatològiques. Després, Balta Borddoy & Bad Boys i Víctor Puertas seran els encarregats de posar punt final a les actuacions del cap de setmana. Encara quedarà un últim concert, el dia 7 de juliol amb Queralt Albinyana. i entre el 28 de juny i el 8 de juliol l'Ateneu acollirà l'exposició Blues Drawings, de Pepe Farrés

Tot i que els concerts de la SBR són gratuïts, la delicada situació econòmica que pateix l'entitat a causa dels problemes amb la subvenció de l'Ajuntament fa que demanin un esforç a la ciutadania per poder cobrir les despeses. Així, s'ha establert que la primera consumició tindrà un preu de cinc euros, i també s'instal·larà una guardiola per qui vulgui fer aportacions voluntàries. A més, s'ha habilitat un número de compte per poder fer donacions (ES47 1491 0001 2021 1309 2122).