Torna el Festival Addictes al Microteatre, aquest cap de setmana

La setena edició del Festival, que serà novament al Celler, presenta peces inèdites i d'altres que ja s'han estrenat i funcionat a diverses sales

La Sala de Tines del Celler
La Sala de Tines del Celler | Teresa Llordés
Redacció
20 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:39h
Aquest cap de setmana, el Celler acollirà el VII Festival Addictes al Microteatre, una proposta organitzada per companyies de Rubí que volen apropar el millor teatre a la ciutat. 

L'edició d'enguany comptarà amb diverses obres, que giraran al voltant de la idea de l'atzar. Hi haurà peces inèdites que es combinaran amb altres que van passar amb molt d'èxit pel Microteatre Barcelona, a més d'altres sales importants. 

El primer dia es representaran les obres Gris, una tragicomèdia escrita pel rubinenc Raúl Velasco; Picardies, del grup de teatre d'Arenys de Munt i Curiosa coincidència, de Drama Dramatis. Hi haurà dos passis per veure aquestes obres, un a les 18.30h i una altra a les 20.30h. Per assistir-hi cal enviar un correu a [email protected].

Pel que fa a diumenge, a les 11h hi haurà dues obres adreçades a tots els públics: La màgia de l'atzar, del jove mag Lua; i Appassionata, de Ferran Vilajosana, un reconegut actor que el públic general recordarà de produccions televisives com Amar es para siempre o Tengo ganas de ti.

A la tarda, i amb els mateixos horaris que dissabte, Escena13 portarà la comèdia Una obra de Ignasi, la profunda La decisió de Finnian de Fata Morgana, Actresslife de Teatre Efímer i Paraules que no són fàcils de dir, de Micromina Teatre. També serà necessari reservar entrada al correu esmentat abans.

Com ja és costum, el sistema d'entrades serà de taquilla inversa, és a dir que l'espectador decidirà quin preu vol pagar per les obres al final de l'espectacle.