«Rubí té talent», un nou concurs musical en el marc de la Festa Major

Per participar en la iniciativa, impulsada per l'Ajuntament i l'estudi Essentia Beyond Music, s'ha de penjar un vídeo musical a Instagram fins al 26 de juny

La gran final serà una actuació en directe a la plaça Guardiet l'1 de juliol
La gran final serà una actuació en directe a la plaça Guardiet l'1 de juliol | Flickr
Redacció
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 8:52h
L'Ajuntament i l'estudi Essentia Beyond Music han impulsat, en el marc de la Festa Major de Rubí, el concurs Rubí té talent, amb l'objectiu de donar visibilitat als cantants emergents de la ciutat. Per participar-hi, tots els interessats poden publicar les seves cançons a Instagram fins al 26 de juny, i entre totes les candidatures, el jurat n'escollirà quinze, que es disputaran el premi del concurs en una actuació en directe que tindrà lloc el dia 1 de juliol a la plaça Doctor Guardiet.

El concurs està obert a qualsevol persona a partir dels vuit anys, sense necessitat de comptar amb experiència artística prèvia ni cap acreditació formativa - en el cas dels menors d'edat, hauran de comptar amb una autorització materna o paterna i estar acompanyats durant totes les fases del concurs. La participació és gratuïta.

Per participar a la primera fase, cal penjar el vídeo d'una cançó amb l'etiqueta #rubitetalent i mencionant el perfil de l'estudi, @EssentiaBeyondMusic, abans del 26 de juny a la mitjanit. És necessari que es pengin des de perfils públics, per tal de garantir-ne la visibilitat, i en els casos que el participant sigui menor de 13 anys, compartir-ho des del perfil dels pares o tutors legals. Les 15 candidatures que passin a la final de l'1 de juliol seran escollides per la direcció artística del concurs, que els ho comunicarà el dia 28 de juny, i actuaran a la plaça del Doctor Guardiet a partir de les 23h davant d'un jurat especialitzat que avaluarà les actuacions i proclamarà el guanyador o guanyadora.

El premi, valorat en més de 5.000 euros, consistirà en la gravació de tres cançons a l'estudi Essentia Beyond Music, incloent la producció de les pistes musicals; la publicació a diverses plataformes digitals, una campanya de promoció a les xarxes socials, coaching musical professional i assessorament artístic, i la gravació d'un videoclip.

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha explicat que amb la nova iniciativa volen oferir a la ciutadania amb habilitats artístiques "una oportunitat, per a molts la primera, de pujar a un escenari i experimentar el fet d'actuar davant del públic".