La piscina d'estiu de Can Rosés obrirà el 23 de juny

Les entrades puntuals i els abonaments de 20 entrades es podran adquirir a partir del dia 21

La piscina d'estiu de Can Rosés obrirà el 23 de juny
La piscina d'estiu de Can Rosés obrirà el 23 de juny | CN Rubí
Redacció
14 de juny del 2022
Actualitzat el 15 de juny a la 13:12h
La piscina d'estiu de Can Rosés obrirà el pròxim 23 de juny. Així ho ha anunciat l'entitat gestora de l'equipament, el CN Rubí, a través de les xarxes socials, on també ha indicat que les entrades per gaudir de les instal·lacions - una piscina lúdica d'aigües, un gran solàrium amb gespa natural, la zona de pícnic i el bar-restaurant - es posaran a la venda el 21 de juny. La piscina estarà oberta cada dia des de les 10h fins a les 19.45h, i no serà necessari fer reserva prèvia.

L'entrada puntual d'un dia a la piscina és de 4,85 euros per als infants entre 2 i 12 anys, i de 5,95 euros per a tots els majors de 13 anys. També hi ha un abonament - unipersonal o familiar - de 20 entrades a la piscina d'estiu, que té un preu de 54,40 euros per als nens entre 2 i 12 anys i de 72,80 euros per als majors de 13. Els menors de 12 anys, inclosos, hauran d'anar sempre acompanyats d'un adult; amb un màxim de dos menors per cada adult - excepte les famílies nombroses.

Les entrades per a la piscina d'estiu, així com els abonaments, es podran comprar a partir de 48 hores abans a través de la web del club o bé presencialment a l'equipament, al Centre d'Atenció a l'Usuari. El primer cop que es compri un abonament és obligatori comprar també el carnet d’accés a la instal·lació, el qual té un cost d'1,80 €.