Diverses baralles acaben amb ferits per arma blanca a Rubí en pocs dies

Els Mossos d'Esquadra mantenen obertes investigacions d'ofici

Policia Local, Mossos d'Esquadra i ambulàncies del SEM al carrer Prim
Policia Local, Mossos d'Esquadra i ambulàncies del SEM al carrer Prim | Marta Casas
28 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:18h
Dos ferits per arma blanca a Rubí en una sola tarda. Divendres passat, pels volts de les 18h, una baralla entre dues persones que es coneixien, al carrer de Lope de Vega, va acabar amb un dels dos implicats amb ferides per arma blanca, traslladat a l'Hospital Mútua Terrassa en estat menys greu.

Un jove va haver de ser atès per una ferida amb arma blanca al carrer Prim. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar unitats dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i dues ambulàncies del SEM. En aquest cas, el ferit va ser traslladat al CUAP Mútua Rubí.

Aquests fets se sumen a l'apunyalament que es va produir dimarts, 21 de juny, al carrer Aribau, també amb un traslladat en estat estable a l'Hospital Mútua Terrassa. En aquests dos casos, la víctima no ha presentat denúncia.

RubiTV.cat ha tingut constància d'una nova baralla, en aquesta ocasió a la plaça de la Constitució, que segons han explicat els veïns es va produir entre dues persones, una d'elles ferida per una ampolla de vidre. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que les dues persones implicades es coneixien, i que l'agredit ha presentat denúncia, amb la qual cosa mantenen aquesta tercera investigació oberta.
 

Els Mossos d'Esquadra donaran informació sobre el cas d'una persona detinguda per un atracament a un establiment de queviures a l'avinguda Can Cabanyes la setmana passada, en les pròximes hores.

Hi haurà ampliació