La T-Mobilitat arriba a Rubí

A partir d'aquesta setmana es podrà fer servir a la totalitat de la línia del Vallès i fins a la zona 3 de la línia Llobregat-Anoia

La targeta servirà per tots els mitjans de transport públic que tinguin habilitat el sistema
La targeta servirà per tots els mitjans de transport públic que tinguin habilitat el sistema | TMB
Redacció
27 de juny del 2022
Actualitzat el 28 de juny a les 9:52h
La T-Mobilitat es podrà utilitzar a partir d'aquesta setmana a les zones 2 i 3 de les línies Barcelona - Vallès, és a dir, a Rubí; i Llobregat - Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat. En el cas de la línia del Vallès s'incorporarà completament a totes les estacions, que només arriben fins a la zona 3; i en el cas de la línia del Llobregat, es podrà arribar fins a Sant Esteve Sesrovires (al ramal Igualada) i fins a Olesa de Montserrat (ramal Manresa). 

L'Autoritat del Transport Metropolità precisa, però, que els viatgers que facin servir aquesta targeta a les corones 2 i 3 només es podran moure amb FGC i fer transbordaments en mitjans de transport operats per empreses que ja la tinguin en funcionament, és a dir, el metro, el bus o el tramvia - en el cas de Rubí, el servei de bus urbà ja té les validadores de la T-Mobilitat instal·lades, però encara no estan operatives. Així, per fer transbordaments des de Ferrocarrils cap a altres mitjans de transport, s'hauran de continuar fent servir els títols magnètics. Per tipologia de títols, estan inclosos fins a la zona 3 la T-Casual, la T-usual, la T-jove i la T-Familiar.

Amb el desplegament d'aquesta targeta fins a la corona 3, Ferrocarrils també incrementarà els punts d'atenció als usuaris, que s'obriran als vestíbuls de les estacions Sabadell Plaça Major i Terrassa Rambla.