1 de 10
mobilitat

La T-Mobilitat arriba a Rubí

A partir d'aquesta setmana es podrà fer servir a la totalitat de la línia del Vallès i fins a la zona 3 de la línia Llobregat-Anoia

La targeta servirà per tots els mitjans de transport públic que tinguin habilitat el sistema | TMB
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 17:05 |
La T-Mobilitat es podrà utilitzar a partir d'aquesta setmana a les zones 2 i 3 de les línies Barcelona - Vallès, és a dir, a Rubí; i Llobregat - Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat. En el cas de la línia del Vallès s'incorporarà completament a totes les estacions, que només arriben fins a la zona 3; i en el cas de la línia del Llobregat, es podrà arribar fins a Sant Esteve Sesrovires (al ramal Igualada) i fins a Olesa de Montserrat (ramal Manresa). 

L'Autoritat del Transport Metropolità precisa, però, que els viatgers que facin servir aquesta targeta a les corones 2 i 3 només es podran moure amb FGC i fer transbordaments en mitjans de transport operats per empreses que ja la tinguin en funcionament, és a dir, el metro, el bus o el tramvia - en el cas de Rubí, el servei de bus urbà ja té les validadores de la T-Mobilitat instal·lades, però encara no estan operatives. Així, per fer transbordaments des de Ferrocarrils cap a altres mitjans de transport, s'hauran de continuar fent servir els títols magnètics. Per tipologia de títols, estan inclosos fins a la zona 3 la T-Casual, la T-usual, la T-jove i la T-Familiar.


Amb el desplegament d'aquesta targeta fins a la corona 3, Ferrocarrils també incrementarà els punts d'atenció als usuaris, que s'obriran als vestíbuls de les estacions Sabadell Plaça Major i Terrassa Rambla.

 

També hauries de llegir
Fa 27 setmanes

La T-Casual ja es pot incloure a la T-Mobilitat

Participació