Bea Ortiz i Elena Ruiz van marcar un gol cadascuna

Elena Ruiz fent un llançament a porteria
Elena Ruiz fent un llançament a porteria | RFEN/Deepbluemedia
Redacció
29 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:16h
No va poder ser. La selecció espanyola femenina de waterpolo haurà de lluitar per la cinquena plaça al Mundial de Budapest després de caure derrotada, ahir a la tarda, davant dels poderosos Estats Units, una derrota dolorosa que no es va començar a veure clara fins a la segona part, ja que els dos primers quarts van ser molt igualats.

Les espanyoles, entre les quals Bea Ortiz i Elena Ruiz, van plantar cara al 13 estatunidenc durant 16 minuts, però al tercer les nord-americanes van aconseguir retallar distàncies i deixar Espanya, víctima també de la manca d'encert a porteria, fora del partit amb un 11-8 que a l'últim quart només variaria per ampliar l'avantatge de les rivals (13-8). Les de Rubí van marcar un gol cadascuna.

Ara, la selecció espanyola es jugarà la cinquena plaça davant França - amb qui ja es van enfrontar a la fase de classificació, guanyant 8-18 - aquest dijous, 30 de juny, a les 14.30h.