Ingressa a presó per cinc robatoris amb violència i intimidació a comerços de Rubí

L'atracador feia servir un ganivet de grans dimensions per amenaçar les víctimes

Agents dels Mossos d'Esquadra
Agents dels Mossos d'Esquadra | Mossos
Marta Casas
29 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:16h
Els-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Rubí van detenir, el 24 juny, un home de 30 anys com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació. En tots els casos, l’home amenaçava les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i les obligava a entregar-li els diners de la caixa registradora. RubiTV.cat havia tingut constància d'un robatori, i com van informar els Mossos, sospitaven que l'autor estava relacionat amb altres fets similars, com han pogut confirmar.

Els robatoris van ser el 21 de juny (16.45h) en una farmàcia, d'on es va endur 540 euros; el 22 de juny (15.45h) en un supermercat, on va robar 400 euros; el 23 de juny (10h) a una benzinera, d'on es va endur 360 euros; i el mateix 23 de juny a un bar, on va robar tant a un client com a la propietària del local. Sempre actuava amb la cara coberta amb un passamuntanyes verd

El 24 de juny, i gràcies a la descripció dels testimonis i les gravacions de càmeres de seguretat, els Mossos van localitzar l'home, i quan els agents s'hi van acostar es va intentar desfer del ganivet que havia utilitzat pels robatoris. L'arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia, que va decretar el seu ingrés a presó.