Ja a la venda el butlletí del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí

S'hi poden trobar articles sobre l'assentament preromà del Castell, el centenari de Pons Cirac o la masia de Cal Met Lleó, entre d'altres

El butlletí inclou un article sobre Cal Met Lleó
El butlletí inclou un article sobre Cal Met Lleó | Marta Casas
Redacció
01 de juliol del 2022
El 84è butlletí del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí i el Centre d'Estudis Rubinencs ja és a la venda. Per un preu de 7 euros es pot adquirir a les llibreries de Rubí.

En aquest número hi trobarem dos articles sobre arqueologia: un sobre el poblat iber situat al Castell, escrit per Jordi Vilalta; i un altre sobre les peces metàl·liques d'època romana del Museu Vallhonrat, a càrrec de Jordi Font. El Museu Vallhonrat també és protagonista, en part, de l'article de Núria Julià sobre el centenari de Pons Cirac, els actes de commemoració del qual es van iniciar a finals del mes de maig.

Per la seva banda, Pere Bel és l'autor de dos articles: sobre el bandoler Maduxer i la casa Cal Met Lleó, que aviat desapareixerà per convertir-se en una promoció de pisos

Finalment, Natàlia Giménez, responsable del projecte RubíGuiem, ofereix una visió sobre la trajectòria vital de Ramon Solsona, serraller de Rubí i membre de la CNT local, que va haver d'exiliar-se a Franca i Alemanya.