Obertes les inscripcions per als Casals d'Infants Diaris

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció

Una nena fent un dibuix
Una nena fent un dibuix | Estefania Escolà
Redacció
05 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:56h
Ja s'han obert les inscripcions per als Casals d'Infants Diaris, per a nens de 3 a 12 anys, que es duran a terme a l'institut - escola Teresa Altet i l'escola 25 de setembre a partir del 5 de setembre, adaptant-se al nou calendari lectiu. Hi ha 30 places disponibles.

Les inscripcions seran per blocs, i cada infant haurà d'escollir una de les opcions: dilluns, dimecres i divendres; dimarts i dijous, o bé un sol dia a la setmana, a escollir. L'horari del servei serà de 17h a 19h - de 16.30h a 19h per als infants del centre on es fa el casal. El preu varia en funció de l'opció escollida: 30 euros al mes els tres dies; 20 al mes per dos dies, i 10 euros si només s'hi va un dia. Tots els grups del Casal Diari tindran com a màxim deu infants que funcionaran com a grups estables

Les inscripcions es poden fer a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, i només les famílies que tinguin alguna dificultat per presentar la sol·licitud telemàtica ho podran fer de manera presencial a l'OAC.

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció. S’informarà la família telefònicament de si ha obtingut o no la plaça sol·licitada i del dia que l’infant podrà començar l’activitat.