1 de 10
hola 18!

L'Ateneu acollirà «El blues d'elles» abans de la festa «Hola 18!»

La Societat de Blues de Rubí podrà dur a terme la seva activitat amb normalitat

L'Ateneu acollirà «El blues d'elles» a les 19h i la festa «Hola 18!» a les 20.30h | Marta Casas
per RubiTV.cat, 7 de juliol de 2022 a les 08:32 |
Aquest article es va publicar originalment el 7 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta tarda, l'ateneu municipal acollirà la festa Hola 18!, una celebració organitzada per tots els veïns de Rubí nascuts l'any 2004 i que aquest any compleixen 18 anys. Com diu la carta que han rebut aquests nois i noies a casa seva, la festa vol ser una compensació al temps de "confinaments i distància física" que han hagut de viure. 

La festa, amb "música, barra, ball, sortejos i un regal d’aniversari", estava prevista inicialment a l'Arborètum, però l'Ajuntament va decidir canviar-ne la ubicació després que ho demanés l'organització del Festival Infest, que arrencarà aquest vespre a l'amfiteatre del Castell, amb els Premis Fora de Pla.


La nova ubicació que ha escollit l'Ajuntament farà que la festa coincideixi amb una activitat de la Societat de Blues de Rubí, El blues d'elles, que començarà a les 19h i, segons han explicat membres de l'entitat, se'ls havia demanat que acabessin una mica abans del previst, cap a les 20.15h. A primera hora d'aquest matí, però, la SBR ha confirmat que l'activitat es podrà desenvolupar amb normalitat i acabar a l'hora prevista inicialment, és a dir a les 20.30h: un repàs per la història del blues a través de les seves cantants i compositores, a càrrec de Queralt Albinyana; un concert d'homenatge a les dones del blues i la cloenda de l'exposició Blues drawings de Pepe Farrés - que es podrà veure fins les 21h.

 

Participació