El PP vol que Rubí dediqui un carrer o espai públic a Miguel Ángel Blanco

Els populars inicien una campanya de recollida de signatures

Redacció
08 de juliol del 2022
Actualitzat a les 15:05h
Un mural de Miguel Ángel Blanco, víctima d'ETA
Un mural de Miguel Ángel Blanco, víctima d'ETA | Arxiu ND/ACN
El president del Partit Popular de Rubí, Juan José Giner, ha demanat a l'Ajuntament que es dediqui un carrer o espai públic a Miguel Ángel Blanco, coincidint amb el 25è aniversari del seu assassinat a mans d'ETA. Com ha explicat Giner, el PP ha iniciat avui una recollida de signatures per tal "d'exercir pressió" al govern municipal del PSC En Comú Podem a acceptar aquesta petició.

Segons els populars, Blanco era un "valent que és símbol de la llibertat", i per això demanen que se li dediqui un espai públic, després d'haver sol·licitat anteriorment que es fes un acte d'homenatge per l'aniversari de la mort del regidor d'Ermua. Així mateix, també ha convidat als grups del Consistori que donin suport a aquesta petició a la Comissió de Nomenclàtor, i els ha demanat "unitat política i compromís per part del govern perquè aquesta iniciativa sigui una realitat". 

Per a Giner, és necessari que els joves que encara no saben qui és Miguel Ángel Blanco "coneguin qui va ser i el que va passar en aquelles 48 hores que van commoure tota la societat espanyola". 

La campanya de recollida de signatures continuarà el pròxim dimecres, 13 de juliol, en una carpa que instal·laran a l'avinguda Barcelona amb Pere Esmendia, de 18h a 20h.