Tots els curts del Festival Infest d'aquest divendres

Abans d'iniciar la primera tanda de projeccions, podcast i concert de Sickness Suicide

Primer jornada de curts de l'Infest
Primer jornada de curts de l'Infest | Marta Casas
08 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:37h
Després dels Premis Fora de Pla, els "Òscars del Vallès", arriba la primera jornada de l'Infest, el Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak de Rubí a l'amfiteatre del Parc del Castell.

La programació d'activitats arrencarà aquest divendres a les 20h, amb el podcast dedicat a parlar del cinema de gènere i que, conduït per una de les cuques, comptarà amb la presència del jurat dels curtmetratges que es veuran aquesta nit i la de demà, dissabte. 

Després, a les 21h, l'Infest recupera una de les activitats tradicionals, un concert de Sickness Suicide, un grup que "no fa bolos, fa funerals", que s'autoanomenen "monstruas" i que "la lien molt només sent dos", com expliquen al programa. A les 22h començaran les projeccions dels curts.

Tots els curts de la primera sessió de l'Infest
  • Sintra III, d'Aitor Echeverría i Iván Casajús (Espanya). El curt més bonic que s'ha posat a l’InFest. Música, cintes de casset i “era un domingo en la tarde fui a unos coches de choque (tirorirorirori!)”.
  • Figurant, de Jan Vejnar (República Txeca). La vida d’un figurant és dura. Et diuen que no saludis ni miris directament a la càmera. Que no destaquis. Que callis, cony. QUE FOTIS EL CAMP O NO COBRES, IDIOTA. 50 euros? 50 HÒSTIES!
  • For Peter's sake, de Gerald B. Filmore (Espanya). Peter, no podem dir-te què coi li passa al pacient d’aquest curt. No ho sabem. I el seu metge tampoc.
  • Respirations, de Rémi Tournier (França). Un futur en el qual (oh, sorpresa) tot està destrossat. Jo no sé què cony fem, però sempre la caguem. Si t’agraden els descampats a l’estil Can Balasc i et molen els diumenges de platja, aquest és el teu curt.
  • Loop, de Pablo Polledri (Espanya). El van anomenar “loop” perquè l’anglès et fa semblar interessant, però li podrien haver posat “bucle”. El van anomenar “loop” perquè l’anglès et fa semblar interessant, però li podrien haver posat “bucle”.
  • The Thing That Ate Birds, de Sophie Mair i Dan Gitsham (Regne Unit). Un caçador que vol matar ocells es queixa perquè un altre caçador els mata abans que ell. La clàssica història del caçador caçat que li agradaria moltíssim a PACMA. Si ets de PACMA vine. Si no, també.
  • Tío, de Juan Medina (Mèxic). Penya, aquest curt està molt ben fet i a més té un missatge al final. El meu resum: la realitat és més terrorífica que qualsevol curtmetratge de terror.
  • La inquilina, de Lucas Paulino i Ángel Torres (Espanya). El que et passa quan t’aixeques amb ciàtica però vas a treballar perquè no et queda una altra. Surt Belén Rueda. Sí, has llegit bé: BELÉN RUEDA. La de l’anunci de elPozo.
  • Visitors, de Kenichi Ugana (Japó). Uns col·legues que semblen trets d’un barri marginal de la sèrie de Doraemon visiten a un amic. Aquest últim es renta poc, però fa un te verd brutal. Els asiàtics són els reis del te, encara que el millor el trobaràs a la Iaia Terol o el Bullidor. 
Un cop finalitzi el visionat de la sessió, l'enllaç per votar el curtmetratge que vols que s'endugui el Premi del Públic es podrà fer a través de la web de l'Infest.