Aquestes son les afectacions del pas de la Volta a Catalunya per Rubí

Està previst que la prova passi pel terme municipal entre les 15.30h i les 17.30h

La primera etapa de la Volta ha passat pel Baix Montseny
La primera etapa de la Volta ha passat pel Baix Montseny | Jordi Purtí
Redacció
27 de març del 2019
Actualitzat a les 14:25h
Aquest divendres, la Volta a Catalunya passarà pel terme municipal de Rubí. Està previst que passi entre les 15.30h i les 17.30h.

Durant aquesta franja horària, es recomana evitar els desplaçaments per la C-1413, per la zona del Pinar i el Molí de la Bastida, l'avinguda de l'Estatut i la carretera de Sant Cugat. Els accessos als polígons, tant la sortida des del Molí de la Bastida cap a la carretera de Terrassa i també l'accés a la C-16 des del Pinar, estaran garantits en tot moment.

La cursa arribarà des de Sant Quirze per la C-1413a, des de la rotonda del Pinar i fins la del Molí de la Bastida, i recorrerà tota l'avinguda de l'Estatut en direcció a Sant Cugat.
  • C-1413a des de l’inici del terme municipal de Rubí,
  • C-1413a pk 13,550, rotonda d’El Pinar (inici tram a Rubí)
  • C-1413a pk 12,600, rotonda amb Av Molí de la Bastida.
  • Av Molí de la Bastida
  • BP 1503 pk 18,750 des d’Av Molí de la Bastida
  • BP 1503 fins pk 16,000 fins rotonda carrer Marconi.
El recorregut descrit estarà tallat al trànsit de 15h a 17.30h.

El transport públic urbà i interurbà també es veurà afectat

El tall de trànsit afectarà també algunes línies del transport públic urbà i interurbà.

Concretament, la línia 1 arribarà fins la rotonda de la policia local per agafar la carretera de Terrassa, afectant, així les parades de Bailén, Policia Local, Can Rosés Industrial, Cementiri i El Pinar (en tots dos sentits).

La línia 4, després de la parada Estatut en sentit Can Rosés circularà pel carrer Sevilla, fent el mateix recoregut que la línia 5 fins a Can Rosés. La parada eliminada serà Terranova. Pel què fa a la línia 5, a Can Rosés donarà la volta i farà el recorregut de la línia 4 fins la parada Estatut, i posteriorment girarà pel carrer Sevilla recuperant el recorregut habitual. En aquest cas, hi ha tres parades afectades: Terranova, Agricultura i Terol.

La línia 6 arribarà fins la plaça de la Verneda (sentit Bastida) i iniciarà el recorregut en sentit Rubí Sud. Les parades afectades son Molí, Conflent, Collita, La Bastida i Pagesia.

Pel què fa al transport interurbà, la B7 i la B8 no connectaran amb Sant Cugat durant l'horari del tall, i l'únic transport públic en aquest horari seran els FGC. La B7 s'interromprà a partir de les 15.30h i fins que passi la prova, i la B8 estarà només operativa en el trajecte entre l'avinguda Can Cabanyes (FGC) a l'Hospital de Terrassa.

Finalment, només hi haurà una parada afectada a la línia C6 de Rubí a Castellbisbal, la del carrer Edison.