1 de 10
ajuts al lloguer

Oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer per a majors de 36 anys

L'import de la subvenció serà d'entre 240 i 2.400 euros en funció de l'esforç en el pagament

Oberts els ajuts al lloguer per a persones majors de 36 anys | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 12 de juliol de 2022 a les 10:16 |
Fins al pròxim 15 de juliol, les persones majors de 36 anys poden presentar les sol·licituds per rebre un ajut al pagament del lloguer finançats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i que atorga l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. 

El tràmit s'ha de fer de manera telemàtica a la  web de la Generalitat o de forma presencial a les oficines de PROURSA, situada al carrer Prim, 33-35 4a planta.


L'import de la subvenció és d'entre 240 i 2.400 euros anuals, en funció de l'esforç en el pagament de la renda segons els ingressos de la unitat familiar, que no pot superar els 22.558,77 euros anuals - en funció dels membres de la unitat familiar. Alhora, els ingressos han de ser suficients per pagar el lloguer, ponderats segons els membres de la unitat de convivència i la localització de l'habitatge. L'import màxim del lloguer mensual ha de ser de 900 euros, i de 450 en el cas del lloguer d'una habitació.

A més, cal que la persona sol·licitant sigui la titular del contracte de lloguer i que estigui empadronada a l'habitatge; i que el pagament del contracte es faci a través d'una entitat bancària - amb transferència, rebut domiciliat, bizum... però no en efectiu - a partir del mes següent a la data de la presentació de la sol·licitud. També caldrà justificar estar al corrent de pagament de, com a mínim, els últims tres mesos.


Les persones sol·licitants han d'aportar la documentació especificada a la pàgina web de la Generalitat. La ciutadania que vulgui fer alguna consulta sobre la tramitació dels ajuts té a la seva disposició l'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament de Rubí. Per ser-hi atès o atesa, cal trucar al telèfon 93 588 66 93 de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 

Participació