1 de 10
cpln

La matrícula del Servei Local de Català es podrà fer entre el 12 i el 16 de setembre

Serà el segon curs del Servei al Centre Cívic la Cruïlla, al barri del Pinar

El Centre Cívic La Cruïlla, al barri del Pinar, seu del Servei Local de Català | Localpres
per RubiTV.cat, 20 de juliol de 2022 a les 12:02 |
Aquest article es va publicar originalment el 20 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les matrícules per als nous alumnes del Servei Local de Català, que farà el seu segon curs al Centre Cívic del Pinar - La Cruïlla, es podran formalitzar els pròxims 14, 15 i 16 de setembre. Els que ja han estat alumnes del Servei durant aquest curs, ho podran fer els dies 12 i 13 de setembre.

En tots dos casos, el procediment és en línia. En cas de voler fer els tràmits presencialment, caldrà demanar cita trucant al 637 389 764 fins a 9 de setembre (excepte el mes d’agost).


Abans de fer el procés, es recomana fer els passos previs a la web del Consorci Per a la Normalització Lingüística. En cas de no haver cursat mai una formació al CPNL, cal saber el nivell de coneixements per poder assignar-li un curs adequat a les seves necessitats, i fer una prova de col·locació o bé aportar un certificat validat. Els nous alumnes podran fer aquesta prova presencialment o en línia, fins al 26 de juliol i entre el 5 i el 9 de setembre.

 

Participació