1 de 10
Mobilitat

Rubí reclama la millora del servei de bus llançadora fins a l'Hospital de Terrassa

La demanda, feta conjuntament amb representants del consistori de Terrassa i Sant Cugat, s'ha presentat a la Generalitat

Hospital de Terrassa | Georgina Albreda
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 25 de juliol de 2022 a les 20:36 |
Aquest article es va publicar originalment el 25 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rubí, Sant Cugat i Terrassa treballen de bracet per millorar la connexió entre els tres municipis i l'Hospital de Terrassa. Aquesta setmana, representants dels tres consistoris vallesans s'han trobat amb el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, i la directora General de Transports i Mobilitat, Mercè Rius, per avançar en aquest objectiu.

La iniciativa gira al voltant de millorar la línia d'autobús interurbà B8, que uneix les tres poblacions amb el centre sanitari. La reunió ha finalitzat amb el compromís de la Generalitat d'analitzar la proposta i donar una resposta en una segona trobada que s'ha agendat de cara al setembre. 


Cal recordar que, avui dia, l'Hospital Consorci de Terrassa és un dels centres hospitalaris de referència per aquestes tres poblacions, a més d'altres municipis de l'entorn. Un equipament sanitari, ubicat a la N-150 -entre Terrassa i Sabadell-, a 7 km del centre de Terrassa, a 11 km del centre de Rubí i a 18 km del centre de Sant Cugat. Unes distàncies que obliguen els ciutadans a desplaçar-s'hi en vehicle privat motoritzat o en transport públic.

 

Participació