ERC aposta per un urbanisme que potencï els espais verds

Xavier Cots, número 3 a la llista electoral, és l'encarregat de la matèria d'espai urbà de la formació

Plaça Doctor Pearson de Rubí
Plaça Doctor Pearson de Rubí | RUBITV
27 de març del 2019
Actualitzat a les 17:30h

Esquerra Republicana segueix presentant els eixos del projecte que presentarà a les eleccions municipals del mes de maig amb la finalitat de fer de Rubí una ciutat sostenible, agradable per viure-hi i eficient per treballar-hi. Per tal d'assolir aquest objectiu, l'alcaldable d'ERC, Xavier Corbera, ha explicat que una de les apostes principals de la formació és transformar l'espai públic en un espai més cuidat i de més qualitat amb espais verds millor planificats, pensats i dissenys. 

En aquest sentit ha presentat a Xavier Cots, el número 3 de la seva llista electoral, especialista en jardineria ecosostenible, el qual ha explicat que la proposta d'ERC és crear una xarxa d'espais verds relacionats entre si per donar continuïtat a un recorregut en què la gent "pugui passejar, fer esport i gaudeixi de la seva població" i assegura que "la relació del ciutadà amb el medi és invertir en la millora de la qualitat de vida de les persones". A més, considera que cal transformar aquests espais cap a un model més mediterrani, amb vegetació que s'adapta millor al clima. 

Cots ha remarcat la importància de fer una gestió eficient d'aquests espais i, sobretot, planificar unes estratègies de manteniment sostenible, minimitzant la utilització dels recursos naturals i de productes químics.