1 de 10
atur

GRÀFIC | L'atur torna a pujar a Rubí i a la resta de la comarca

Durant aquest darrer mes de juliol s'han registrat 59 persones més a les llistes locals de l'atur, la quarta xifra més alta del Vallès Occidental

L'Oficina de Treball del carrer Sepúlveda de Barcelona en el primer dia de vaga al SEPE | ACN
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 3 d'agost de 2022 a les 10:51 |
Aquest article es va publicar originalment el 3 d'agost de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'estiu arriba amb dades dolentes per a l'atur. Després de tres mesos a la baixa, la dinàmica s'ha esquinçat i la gràfica torna a pujar amb 59 rubinencs més que recentment s'han quedat sense feina

Segons les dades de l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el passat mes de juliol es va tancar amb 4.410 desocupats, cosa que encara significa tan sols el 11,5% de la població activa -sense contemplar-se la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-. 
 I és que en un context general a l'alça, les altres tres ciutats més grans de la comarca també han registrat un significant augment: Terrassa (+187), Sant Cugat (+128) i Sabadell (+114). Només els municipis de Ripollet (-34), Montcada (-6) i Castellbisbal (-4) han aconseguit mantenir la dinàmica de descens.  

Cal assenyalar que aquesta tendència a l'alça també s'ha observat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que s'ha disparat en més de 700 persones, mentre que al conjunt de Catalunya l'atur també ha sumat més de 3.300 persones. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació