Obertes les inscripcions per als cursos de català

Les classes tindran lloc al Servei Local de Català de Rubí, ubicat al Centre Cívic del Pinar - La Cruïlla

Redacció
17 d'agost del 2022
Ja s'han obert les inscripcions pels cursos de català del 2016 a Calafell.
Ja s'han obert les inscripcions pels cursos de català del 2016 a Calafell. | Cedida

El Servei Local de Català (SLC) iniciarà aquest setembre els nous cursos de català per a adults de tots els nivells orals i escrits -A1, A2, B1, B2, C1 i C2- que a Rubí tindran lloc al Centre Cívic del Pinar - La Cruïlla.

Per una banda, les persones que n'hagin estat alumnes durant el darrer any podran fer la seva inscripció de manera preferent els dies 12 i 13 de setembre. Per altra banda, el nou alumnat ho haurà de fer entre els dies 14 i 16 de setembre. 

La inscripció s'ha de formalitzar en línia a través de la plataforma habilitada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. No obstant això, en cas de voler-la fer presencialment, caldrà demanar cita trucant al 637 389 764 entre l'1 i el 9 de setembre. 

Si la persona sol·licitant no ha cursat cap formació al Consorci per a la Normalització Lingüística, però té coneixements previs de català, és necessari saber quin és el seu nivell per poder-li assignar un curs adequat a les seves necessitats. En cas que disposi d’un certificat oficial reconegut per la Secretaria de Política Lingüística, l’haurà d’aportar durant el procés d’inscripció. Si no, podrà realitzar una prova de col·locació presencialment o en línia entre el 5 i el 9 de setembre.

Els cursos donaran el tret de sortida entre el 21 i el 22 de setembre.