«El cotxe no va frenar, sinó que encara va trepitjar l'accelerador per fugir»

El president del Club Ciclista de Rubí, Pedro Cancio, explica com va viure l'accident que ha costat la vida a dos membres del club aquest diumenge

Bombers i ambulàncies al lloc de l'accident
Bombers i ambulàncies al lloc de l'accident | ACN
Marta Casas
22 d'agost del 2022
El president del Club Ciclista de RubíPedro Cancio, ha parlat aquest matí als micròfons de RAC1 per explicar com va viure el tràgic atropellament d'ahir al matí a Castellbisbal, i que ja ha costat la vida a dos ciclistes del club - dos més estan encara ingressats, un d'ells en estat crític.

Un atropellament que, segons ha dit Cancio, "no es pot definir com un accident", ja que "el cotxe va topar amb el grup no va frenar, sinó que encara va trepitjar l'accelerador per fugir", i encara va tenir temps de treure el braç per la finestra en contestació als retrets que li va fer l'últim ciclista del grup.

El president del Club Ciclista ha reclamat justícia per als seus dos companys morts, i ha lamentat que molt sovint no es respecti la distància de seguretat en avançar ciclistes a la carretera. Tot i això, ha recordat que en aquest cas no s'ha produït un accident en un avançament, sinó que era una recta amb molta visibilitat. "El cotxe va envair el carril contrari, anava contra direcció", ha dit.

L'Ajuntament de Rubí ha decretat tres dies de dol oficial, i ara com ara no preveu fer algun altre acte, com un minut de silenci. Pel que fa al conductor, en els pròxims dies passarà a disposició judicial

Altres notícies que et poden interessar