Còmoda victòria de la selecció femenina de waterpolo al Campionat d'Europa de Split

Elena Ruiz ha anotat tres gols en un partit que Espanya ha començat perdent

Elena Ruiz ha marcat tres gols en el partit d'avui
Elena Ruiz ha marcat tres gols en el partit d'avui | RFEN/Deepbluemedia
Redacció
30 d'agost del 2022
Actualitzat a les 15:17h
La selecció espanyola femenina de waterpolo ha guanyat còmodament aquest migdia el tercer enfrontament de la fase de grups del Campionat d'Europa de Split (Croàcia).

La seva rival, França, ha sorprès a l'inici amb un parcial de 2-0 després que Espanya fallés un llançament de penal, però Maica García ha escurçat distàncies. Després d'un nou gol de França, ha estat Elena Ruiz l'encarregada de tornar a col·locar-se a només un abans d'arribar al final del primer quart.

Maica García establia l'empat tot just començar el segon quart, i a partir d'aquí la pluja de gols de les espanyoles ha estat imparable: han signat un parcial de 0-7 que ha comptat amb la col·laboració d'Anni Espar (3), Irene González, Maica García i Judith Forca.

Amb el partit ja sentenciat a la primera part, el segon i tercer quarts no han tingut pràcticament cap acció rellevant, més enllà de continuar amb el festival de gols de la selecció espanyola - Cristina Nogue, Maica García, Elena Ruiz (2), Paula CamusPaula Leitón i Paula Prats - fins a arribar al 4-16 definitiu.

Espanya se situa provisionalment primera de grup a l'espera del partit que disputaran aquesta tarda Itàlia i Israel, que serà el pròxim rival de la selecció el dijous, 1 de setembre, a les 19h.