El «Dimecres Manetes» torna el 7 de setembre, amb periodicitat setmanal

Durant el mes de setembre, les sessions seran a la fresca, als jardins de l'Ateneu Municipal

Dimecres Manetes
Dimecres Manetes | Ajuntament de Rubí
Redacció
30 d'agost del 2022
El Servei Educatiu de Residus (SER) de l’Ajuntament de Rubí reprendrà les sessions del Dimecres Manetes el pròxim dimecres, 7 de setembre, mantenint la periodicitat setmanal que es va implementar el passat mes de març i sessions de tarda i de matí. Durant tot el mes de setembre, a més, les sessions seran a la fresca, ja que no s'han pogut fer abans a causa de les onades de calor.

L’activitat continuarà desenvolupant-se a l'Ateneu Municipal. Les sessions matinals (de 10 a 13 h) coincidiran amb el primer dimecres de cada mes, i la resta de jornades es faran a la tarda: entre els mesos de novembre a març, funcionaran de 17 a 20 h; mentre que d'abril a octubre seran de 18 a 21 h.

L’objectiu d'aquest taller és continuar millorant la línia de treball sobre el foment de la cultura de la reparació de productes inclosa al Pla Local de Residus de Rubí 2019-2025.

El servei és gestionat per Solidança, una entitat que promou la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social a través d’activitats vinculades a la gestió de residus i a l’economia circular.

Per participar al Dimecres Manetes cal inscriure's prèviament a través de la web municipal i escollir la franja horària en què es vol dur a terme l'activitat.