Tots els detalls de l'homenatge als ciclistes de Rubí atropellats a Castellbisbal

Hi participaran els presidents del Club Ciclista de Rubí, Pedro Cancio, i de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Viaplana

S'espera que vinguin ciclistes d'arreu de Catalunya
S'espera que vinguin ciclistes d'arreu de Catalunya | Josep M. Muntaner
Redacció
02 de setembre del 2022
Aquest dissabte, Rubí acollirà una pedalada per exigir més seguretat per als ciclistes a les carreteres, i alhora retre homenatge a Miguel Moya José María de la Torre, els dos integrants del Club Ciclista Rubí que van morir atropellats el passat 21 d'agost a Castellbisbal. L'acte, organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme i l'Ajuntament de Rubí, comptarà amb la participació d'esportistes provinents d'arreu de Catalunya.

El Consistori ha donat a conèixer el detall de les accions que formaran part d'aquest homenatge reivindicatiu, que arrencarà a les 10h a la Rambla del Ferrocarril, davant de l'estació dels FGC, i transcorrerà la Rambla del Ferrocarril, el carrer Edison, l'avinguda de l'Estatut, el carrer Sevilla, el carrer Primer de Maig, la carretera de Terrassa i el carrer Pau Clarís fins arribar a la plaça de l'Ajuntament. 

Allà, hi haurà diversos parlaments: en primer lloc, de Pedro Cancio, president del Club Ciclista de Rubí; Joaquim Viaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme, i Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí. L'acte clourà amb un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'atropellament. 

Prou ciclistes morts a les carreteres! és el lema que han escollit des de l'organització amb la voluntat de fer un clam unànime per la millora de la seguretat del col·lectiu i per l'aplicació de penes més dures als infractors. 

Altres notícies que et poden interessar