1 de 10
curs escolar 2022-2023

Més de 6.000 alumnes han començat el curs a Rubí aquest matí

Ana María Martínez: "Esperem que sigui un curs normal i que no es repeteixin les situacions viscudes als anteriors dos cursos"

Ana María Martínez i Víctor García inauguren el curs a l'escola Torre de la Llebre | Localpres
per RubiTV.cat, 5 de setembre de 2022 a les 14:47 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, acompanyada del regidor d'Educació, Víctor García, han visitat aquest matí l'escola Torre de la Llebre amb motiu de l'inici de curs dels alumnes d'Infantil i Primària de la ciutat, enguany una setmana abans del que és habitual. Aquest dilluns, 1.979 infants del segon cicle d'infantil i 4.574 d'educació primària s'han incorporat a les aules; i dimecres ho faran 3.648 alumnes d'educació secundària.Martínez ha encoratjat la comunitat educativa a encarar aquest curs amb ganes renovades, un cop superats els efectes més durs de la pandèmia, i ha desitjat que aquest sigui un curs "normal i que no es repeteixin les situacions viscudes als anteriors dos cursos". També ha agraït als docents com han afrontat la situació per "donar el més semblant a la normalitat a l'alumnat i a les famílies".

La visita ha servit per comprovar les millores que s'han dut a terme al centre - l'Ajuntament ha invertit 390.000 euros en obres en una quinzena d'escoles, 70.000 a la Torre de la Llebre.

 

Participació