El Museu Vallhonrat regala un conte a tots els infants de 6 a 10 anys de Rubí

El conte té un personatge central, l'emblemàtica torre de l'aigua del Museu, que adapta la seva indumentària a cadascuna de les sales

Un acte al Museu Vallhonrat de Rubí
Un acte al Museu Vallhonrat de Rubí | Marta Casas
Redacció
05 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:47h
El Museu Vallhonrat de Rubí ha volgut tenir un detall amb tots els infants que han iniciat el curs aquest dilluns, i ha fet arribar a cada classe de tots els centres educatius un exemplar del conte Vine al Museu Vallhonrat, adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 10 anys.

L'entitat, però, vol anar una mica més enllà i per això vol regalar un dels contes a cada infant d'aquesta edat, per tal que coneguin com és el museu i què s'hi exposa. Es tracta d'una publicació d'història local que han fet realitat l'escriptora Núria Julià i la il·lustradora Elena Boixader.

Al conte, els nens hi trobaran il·lustracions, rodolins, un apartat final amb activitats didàctiques per jugar mentre es fomenta la lectura i un personatge central, la torre de l'aigua del Museu, que adapta la seva indumentària a la temàtica de cadascuna de les sales del Museu.

El llibre es pot recollir a la recepció de Finques Vallhonrat, situada al passeig Francesc Macià, 80; portant un document que acrediti l'edat de l'infant.