Els paradistes organitzen la 22a Bicicletada del Mercat, el pròxim 18 de setembre

Les inscripcions es podran fer del 6 al 16 de setembre

Les inscripcions de la Bicicletada estaran obertes del 6 al 16 de setembre
Les inscripcions de la Bicicletada estaran obertes del 6 al 16 de setembre | Juanma Peláez
Redacció
05 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:47h
L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí ha organitzat pel pròxim diumenge, 18 de setembre, la 22a Bicicletada del Mercat, en el marc dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

Es tracta d'una passejada adreçada a ciclistes de totes les edats, pensada per fer-la en colla, ja sigui en família, amb amics o la parella. De fet, és una activitat molt arrelada a Rubí, que al llarg de 22 anys ha aconseguit amenitzar matins de "pedalades, riures i bona companyia, treient l'esperit del Mercat al carrer", explica l'organització.

La bicicletada tindrà dos recorreguts, un de més curt pensat per a famílies amb infants menors de sis anys. Com cada any, els itineraris es faran amb l'acompanyament de la companyia La Tal, que roden amb la bicicletada del Mercat gairebé des dels seus inicis.

A més de la col·laboració habitual dels Serveis de Comerç, Mobilitat i Esports de l'Ajuntament de Rubí, enguany hi col·laborarà, també, la botiga RubíBike.

Les inscripcions es podran fer a partir de demà i fins al 16 de setembre a l'Herboristeria Majó, per un euro. Tots els participants gaudiran d'un entrepà de botifarra i una beguda, i podran participar en diversos sortejos de productes de les parades del Mercat.