El PP demana el cessament de la regidora de Seguretat Ciutadana de Rubí

Juan José Giner, president de l'agrupació local, acusa el govern de "treure ferro" a la qüestió de la seguretat

Giner reclama més efectius policials
Giner reclama més efectius policials | Marta Casas
Redacció
07 de setembre de 2022, 16:58
Juan José Giner, president del PP de Rubí ha reclamat aquest dimeces "el cessament immediat" de la regidora del servei de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Marta Oliva, davant l'augment de la inseguretat al municipi i la manca de mesures per "solucionar l'augment de la criminalitat". 

El líder popular ha acusat l'equip de govern format per PSC i En Comú Podem de voler "treure ferro" al problema de la inseguretat al·legant que són "fets aïllats". A més, critica que "intentin traspassar tota la responsabilitat a altres institucions, com la delegació del govern".

Així, Giner ha volgut denunciar que "l'actual govern municipal abandona la població de Rubí quan no pren mesures per fer front a la situació", en una de les ciutats "amb els índexs més alts de criminalitat de Catalunya", afirma. Els populars diuen que els problemes més greus en matèria de seguretat a Rubí són les okupacions il·legals d'habitatges, "amb més de 800 habitatges ocupats a la ciutat", l'augment de l'incivisme, les plantacions de marihuana a les urbanitzacions i una onada de robatoris, baralles i tràfic de drogues.

La formació també reclama més efectius policials als carrers - en aquest sentit, critica que el govern municipal no hagi aprofitat al màxim la taxa de reposició del 115% per augmentar les places necessàries de Policia Local - i la recuperació de la unitat canina i la policia rural, a més de la posada en marxa de les oficines d'atenció policial.