Nova exposició de Miquel Mas per celebrar els seus 60 anys de trajectòria artística

La mostra es podrà veure del 9 al 25 de setembre a l'espai d'art Claraboia

Miquel Mas amb una de les seves «Obres de petit format»
Miquel Mas amb una de les seves «Obres de petit format» | Cedida/Magda Batlles
Redacció
08 de setembre del 2022
Miquel Mas continua amb la celebració dels 60 anys de trajectòria artística amb una nova exposició, ara a l'espai d'art Claraboia, que s'inaugurarà aquest divendres, 9 de setembre (19h).

En aquesta ocasió, el fil conductor de la mostra serà la mida de les obres. Així, es podran veure Obres de petit format, de tècnica i temàtica diversa, des de dibuixos a llapis de la sèrie Humans i petites Natures mortes, fins al color que definia la sèrie de Natures imaginàries, entre d'altres.

L'exposició, la tercera d'aquest recorregut per la trajectòria artística de Mas, continua amb el discurs que va des del llenguatge hiperrealista, passant per diversos "ismes" fins arribar a l'abstracció

El cicle, iniciat amb L'ànima de les coses i amb Rastres, rostres i retrats, clourà amb dues exposicions més a l'octubre (Natures imaginàries, a l'Espai Cultural Francesc Alujas) i al desembre (Formes i colors, al Museu Vallhonrat).

Ara com ara, Obres de petit format es podrà veure del 9 al 25 de setembre a l'espai d'art Claraboia, al carrer Sant Miquel, 9; els divendres i dissabtes de 19h a 21h i els diumenges de 12h a 14h i de 19h a 21h.