Roger Quesada, amb la selecció catalana al Torneig Interterritorial de tennis taula

Ha quedat enquadrat al grup 1 amb rivals d'Astúries, Extremadura, Madrid, Galícia, Aragó i les Illes Balears

Roger Quesada és de Rubí i juga al CTT Borges
Roger Quesada és de Rubí i juga al CTT Borges | CTT Borges
Redacció
08 de setembre del 2022
El palista de Rubí Roger Quesada disputarà aquest cap de setmana el Torneig Interterritorial de Seleccions Autonòmiques a Saragossa. Es tracta d'un torneig amb més de 10 anys d'història i que reuneix un centenar dels millors jugadors de cada categoria, des de benjamí fins a juvenil. 

Per primera vegada, el torneig està inclòs en el calendari oficial de competicions de la Reial Federació Espanyola de Tennis Taula (RFETM, per les seves sigles en castellà). 

El Club Tennis Taula Borges, on milita Quesada, aporta fins a quatre jugadors a la selecció catalana, la meitat de la delegació.

Roger Quesada ha quedat enquadrat al grup 1 amb rivals d'Astúries, Extremadura, Madrid, Galícia, Aragó i les Illes Balears. És en aquest ordre que el palista disputarà els seus partits, el primer, a les 9h. Els quatre millors classificats de cada grup passaran al quadre eliminatori. Tot i que el torneig és individual, els resultats de cada jugador puntuaran en un rànquing general per obtenir la classificació de les diverses seleccions autonòmiques.