1 de 10
gent gran

Ja és a punt la programació de Gaudeix de la vida en gran!

Una paella popular donarà el tret de sortida a les activitats de la nova temporada

L'Ajuntament vol reduir la bretxa digital de les persones grans | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, 9 de setembre de 2022 a les 16:21 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nova edició del programa d'activitats Gaudeix de la vida en gran!, adreçat a persones més grans de 60 anys de Rubí, recuperarà enguany la celebració ciutadana del Dia Internacional de les Persones Grans amb una paella popular i música a la Rambla del Ferrocarril, el pròxim 1 d'octubre. Els tiquets per a la paella, gratuïta per als assistents, es podran recollir al Punt d'Informació de la plaça Pearson els dies 23, 27, 28 i 30 de setembre (10h a 12h) i el dia 28, també de 16.30h a 18.30h.

L'activitat serà el tret de sortida a una programació que incorporarà les activitats que organitzen les entitats de gent gran de la ciutat: l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí i l'Associació de Gent Gran de Rubí i el seu Entorn. La primera inaugurarà el curs el pròxim 4 d'octubre, amb Paraules i música a càrrec de l'escriptor Enric Larreula, mentre que la segona farà una celebració del seu 45è aniversari amb un reconeixement a les persones que celebren 90 anys el pròxim 2 de novembre a les 16.30h al Casal Cívic de Rubí.


Altres activitats que s'inclouen a Gaudeix la vida en gran! són tallers per millorar les competències tecnològiquesrutes per l'entorn natural de Rubí, sortides culturals i, en concret, visites a museus; propostes formatives al voltant del benestar de les persones grans... "Aquest programa recull les demandes de la nostra gent gran", ha explicat l'alcaldessa, Ana María Martínez.

Les inscripcions a les diverses activitats es podran fer a partir del 12 de setembre a través de la web municipal o bé del telèfon 637 83 10 92.

 

Participació