La UP Les Torres - Rubí, campiona d'Espanya de dobletes

Dues victòries i una derrota a les competicions de la resta dels equips del club

Els jugadors de la UP Les Torres - Rubí, campions d'Espanya de dobletes
Els jugadors de la UP Les Torres - Rubí, campions d'Espanya de dobletes | Cedida/Federació Espanyola de Petanca
Redacció
14 de setembre del 2022
L'equip de la UP Les Torres-Rubí, format per Víctor GarcíaFrancisco J. Flores i Joaquín Medina, s'ha proclamat aquest diumenge campió d'Espanya en la modalitat de dobletes, en un torneig que s'ha disputat a Getafe amb les vuit millors dobletes de cada comunitat. 

Els de Rubí van guanyar amb solvència al Sòller (Illes Balears) als vuitens de final, al Virgen de la Salud (Andalusia) i a l'Henares (Madrid) a les semifinals. A la final, es van trobar amb un altre equip català, el Prat - un dels jugadors del qual és de Rubí, Sergi Rodríguez -, a qui van aconseguir guanyar per un ajustat 13 a 11 en un partit en què ambdós equips van mostrant tot el seu potencial.

La participació en aquest torneig va fer que els jugadors del primer equip de la UP Les Torres-Rubí ajornessin el seu partit a la primera divisió, però la resta sí que van disputar les seves jornades: el segon equip va guanyar el seu primer partit a la Lliga Provincial, guanyant el Can Bassa de Granollers per 9 a 7; el tercer patia una nova derrota en un partit molt disputat a les pistes del Sant Francesc de Sant Cugat (9 a 7) i el femení signava la seva segona victòria derrotant el Malgrat de Mar per un contundent 8 a 1.