1 de 10
ateneu municipal

Obertes les inscripcions per a la programació de l'Ateneu Municipal

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia, tot i que són gratuïtes

L'Ateneu Municipal de Rubí amb el nou mural | Marta Casas
per RubiTV.cat, 15 de setembre de 2022 a les 18:39 |
L'Ateneu Municipal de Rubí ha obert aquest dijous les inscripcions per als cursos i tallers del curs 2022-2023, una programació que inclou propostes per a tota mena de públics i que se centra en la divulgació cultural.

Així, es reprèn el Club de lectures de filosofia contemporània, a càrrec de Wenceslao Galán, i s'iniciarà un nou Club de lectura criminal a càrrec d'Isabel Mercader. Pel que fa a l'art i la creativitat, es recuperen els cursos d'urban sketching i aquarel·la. Dins les conferències i seminaris, Marina Porras oferirà el cicle Papers íntims. Diaris d'escriptors, que seguirà el seu recorregut per la literatura universal amb les figures de Josep Pla, Virginia Woolf i Joan Ferraté.


En l'àmbit musical, repetirà la proposta Camps de Cotó 2.0, al voltant del jazz. El jazz, de fet, serà un dels protagonistes de la programació amb els Vespres de jazz i versos i el 10è Cicle de Jazz. Per altra banda, continuarà el cicle Conta'm una òpera.

Durant aquest trimestre, l'Ateneu tornarà a acollir el Documental del mes, cada darrer divendres de mes: al setembre es podrà veure El secreto del Doctor Grinberg, a l'octubre, Rebellion, al novembre, Estimada Sara i al desembre, Karaoke Paradise.


També hi haurà múltipes activitats familiars, com els tallers d'art i creativitat, teatre per tota la família i espectacles musicals adreçats als més petits.
 
Els cursos, tallers i activitats familiars de l’Ateneu requereixen d’inscripció prèvia, que es podrà fer al web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'Ateneu. A causa de l'alta demanda, les inscripcions per a les propostes familiars de música i teatre s'obriran un mes abans de l'activitat per assegurar-ne la màxima accessibilitat.

 

Participació